van het Roken wordt steeds populairder, en dus werd besloten tot uitbreiding van de beperkingen en voorschriften die van toepassing zijn op tabaksproducten en het elektronische systeem van het Roken”. Het is de bedoeling om te verbieden dat advertenties van elektronische systemen voor het Roken en de verkoop aan minderjarigen. Het zal ook het identificeren van plaatsen waar je kunt implementeren van deze tools. 2021 wil verbieden het gebruik nakasuga apparatuur voor de opslag en de verkoop van tabaksproducten. “We zijn daarom dit item verwijderen van kantoren tot kinderen die het verwerven van andere producten, nog nooit gezien afbeeldingen en verpakkingen van tabaksproducten”, – verklaarde het hoofd van de Afdeling.

Het Ministerie is van mening

dat het passend is om een verbod op Roken op de stranden, in de liften en auto ‘ s in het bijzijn van kinderen tot en met 14 jaar. De President opdracht om te voltooien deze regeling, in overeenstemming met de publieke opinie, en het opzetten van effectieve controlemechanismen, de naleving van wet. Student in Tatarstan is overleden aan een hartaanval na het Roken In Tatarstan veertien-jarige studente overleed als gevolg van een hartaanval na het Roken van een sigaret, gerapporteerd in de openbare Aanklager van de regio, met vermelding van de resultaten van forensisch.

“De negende-jarige overleed aan een hartaanval, die kwam op de achtergrond van het vergiftigen met nicotine,” – zei senior assistent van de officier van justitie van Tatarstan Ruslan Galiev.

18 oktober Tatarstanskoe management TFR gemeld dat in het dorp van Nurlaty Zelenodolskii wijk student verloor het bewustzijn en stierf. http://yelowpoint.info/

Dus in deze SK verklaard dat de student toonde tekenen van vergiftiging door gebruik van verdovende middelen, zei Interfax.

Het was een strafrechtelijke zaak op grond van artikel “rendering kans voor de consumptie van verdovende middelen, psychotrope stoffen en hun analogen, jeugdcriminaliteit, met zich meebracht op imprudence de dood van het slachtoffer”.

Vervolgens, het openbaar Ministerie geannuleerd, is de resolutie over de inleiding van de procedure. In Toezichthoudende instantie gemeld dat het besluit genomen was haastig en onredelijk.

Hoe te stoppen met Roken?

Elke derde roker probeert om afscheid te nemen van de gewoonte. Beheren van eenheden.

Niet alleen omdat te zeggen “vaarwel” om een verslaving is altijd erg moeilijk. Maar omdat de meeste niet weten, is dat alle bestaande methoden. Dit is de reden waarom je moet zoeken naar de hulp van artsen, psychologen, psychotherapeuten en narcologists.

Aparte kantoren voor de behandeling van afhankelijkheid van tabak tot we een (eventueel dergelijke ooit verschijnen), maar in alle narkodispanserah er zijn artsen die dat zal helpen zich te ontdoen van de rook.

— Ongeveer de helft van de rokers zijn heel goed in staat om te stoppen op hun eigen — zou de motivatie. De tweede helft kan verlangen geneesmiddelen, reflexologie en andere methoden, zegt psychiater-narcologist van het Ministerie van narcology van de organisatie-methodologische Afdeling van de Republikeinse wetenschappelijke praktische centrum van geestelijke gezondheid BELEC Inna. Begeleiding in de behandeling van drugs office is gratis, maar niet anoniem, maar dit is geen registratie van de patiënt is niet in gevaar komt.

Het is erg belangrijk om niet te vallen in de val van adverteerders die beweren dat naar verluidt het gooien van sigaretten zal helpen “elektronen”. Elektronische sigaretten niet alleen winnen van het traditionele Roken, maar ze geven geboorte aan een ander — parallel — verslaving! Terwijl de ene of de andere voor het lichaam absoluut schadelijk. Bovendien, dat is absoluut zinloos proces niet het oplossen van psychologische problemen, is het ook een schending van het hele lichaam. Uit de giftige nicotine die sigaretten, en chemische stoffen die elektronisch, van invloed op alle organen en systemen, maar omdat het dag na dag de liefhebbers van rook brengen zich aan hart-en vaatziekten, kanker en andere aandoeningen die na deze twee posities kan niet worden opgeroepen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *